April 05, 2012

Uusi vuosi, uusi blogiteksti!

On aikaa vierähtänyt tämän blogin päivittämisen jälkeen. Lukijatkin ovat varmasti jo väsähtäneet eli en tiedä eksyykö tänne enää kukaan. Jos joku onneton tylsistymistään kävisi blogia tarkistamassa, niin kirjoitetaan nyt sitten hieman uutta! Vuosi 2012 on päässyt käyntiin jo kunnolla ja kevätkin kurkistaa. Riolle tämä kevät on ollut muutos sen vuoksi, että Rio kävi kastraatioleikkauksessa maaliskuussa 2012. Nyt se totuttelee elämäänsä uudelleen, jossa (ehkä) keväiset tuoksut eivät enää viekään mieltä niin kovalla vauhdilla.. Toivotaan pientä elämän helpottumista ja jopa rauhoittumista?

Ainakin elämä oman "siskon" eli weimarinseisoja Lunan kanssa hieman helpottuu, kun ei tarvitse kaksi kertaa vuodessa pitää suljettuja ovia koirien välissä.

Rion sopeutuminen Lunaan alkoi hienosti silloin, kun tyttö tuli taloon ja juoksevat edelleenkin hienosti yhdessä lenkeillä taikka muutenvaan ulkona. Mutta hieman pulmia omistajille aiheutti Rion suhtautuminen Lunan kasvamiseen. Lunan täytettyä kaksi vuotta Rio nimittäin päätti alkaa koventaa kuria kotona. Ensin omittiin ruuat, luut ja lelut lattialta, sitten alettiin komentaa jo muutenkin sisällä esimerkiksi liikkumisesta. Omistajat eivät olleet tästä Rion ottamasta roolista ihan samaa mieltä ja onkin jo puolen vuoden ajan pidetty tarkkaa kuria kotosalla kummankin koiran liikkumisen suhteen. Kyllä meillä ihmiset sanovat miten kotona saa käyttäytyä ja miten ei. Ostimme Riolle jo kuonokopankin, mutta lähinnä Lotan mielenrauhan takia eikä oikean uhan vuoksi. Rio ei ole koskaan purrut Lunaa, vaikka olisi kyllä voinut jos olisi halunnut. Sen komentamisesta lähtee vain kova ääni.

Tämä blogi on vaarassa sulkeutua, sillä se jäikin jo hieman taustalle, kun Lotta ei ole muistanut päivitellä blogia.. nyt onkin suunnitteilla ihan uusi versio, joka keskittyisi hieman laajemminkin maailman asioihin kuin vain kerrynterrierin sielunelämään.. Sitä odotellessa, hyvää kevättä kaikille!! Kuulette ensimmäisenä uudesta blogista jos ja kun se on avattu!

No comments: